El període de votacions ha finalitzat.
Maurici Camprubí
Maurici Camprubí, conegut veterinari de la comarca, després de 40 anys de professió s'ha jubilat. La seva activitat, a banda de l'estrictament professional, ha destacat per ser un impulsor incansable de les principals fires ramaderes de la comarca. La seva tasca ha estat reconeguda des de tots els àmbits socials per la promoció de les espècies referents, en cada sector, al Ripollès.
Vots actuals:
58.6% (535)
       
       
JAN (Juan López Fernandez)
El dibuixant ripollès JAN (Ripoll-Sant Pau de Segúries) durant l'any 2018 ha estat reconegut a diferents nivells a Catalunya i a l'estat. Per una banda va ser autor del cartell del 36è Saló Internacional del Còmic de Barcelona, on se li va fer un homenatge per la seva trajectòria com a il.lustrador i com a creador del personatge de còmic Súper López que s'ha portat al cinema interpretat per l'actor Dani Rovira i que s'ha pogut veure al cinema Comtal de Ripoll. En Jan sempre ha estat disposat a col.laborar en diferents causes de la comarca amb el seu art.
Vots actuals:
24.75% (226)
       
       
FRANCESC FAJULA
Francesc Fajula és un prestigiós escultor de Sant Joan de les Abadesses que aquest any 2018, ha acabat el seu treball escultòric en la construcció de la basílica de la Sagrada Família amb la creació de l'escena "El Sepulcre buit" a la façana de la Passió integrada per quatre escultures , En tot aquest procès Fajula també és l'autor de la creu de l'altar major de la basílica.
Vots actuals:
16.65% (152)