El període de votacions ha finalitzat.
MAS PINÓS

Petita explotació ramadera de Vallfogona de Ripollès. L'última generació, encapçalada per Jaume Casas, ha impulsat un negoci basat en la seva activitat tradicional, modernitzant processos de cria i comercialització. Les vaques pasturen en llibertat i crien els vedells fins als 7 mesos. L'alimentació dels seus animals es fa a les pastures pròpies i amb cereals ecològics. Disposa d'obrador propi per el·laborar els seus productes. La comercialització es fa amb comandes a través d'Internet i també per distribució directa al client i amb venda directa a l'agrobotiga de la granja.
Vots actuals:
71.54% (553)
       
       
D'Light
El grup D’Light ofereix solucions en el món audiovisual. Es tracta d’una empresa creada l’any 2015 que s’especialitza en sistemes de sonorització i il·luminació, en l’organització d’esdeveniments, en festes tipus disco-mòbil, així com amb grups de música, en instal·lacions fixes o en serveis a altres empreses del sector. Amb el temps, com a emprenedors, han fet que l'empresa hagi anat creixent.
Vots actuals:
15.01% (116)
       
       
Cabani Design
Aquest artesà ha fet del món de la fusta una autèntica empresa puntera en el món del reciclatge i també del disseny. Cabani Design crea mobles basant-se en el criteri del disseny i el reciclatge, moble palet i complements. A més innova i testeja amb nous materials per oferir a cada client aquella proposta que està buscant.
Vots actuals:
13.45% (104)