El període de votacions ha finalitzat.
A partir de les presentacions populars de candidatures, el jurat escollira el premi a una trajectoria el dia de la Gala del Ripollès Liders 2018
Pep Hubach
Pep Hubach és ferrer i fotògraf de Pardines. La seva activitat feta des de la perseverança i amb feina ben feta, ha sapigut mantenir un ofici tradicional en plena activitat ,posant en valor la tècnica de la forja en els moments actuals. Com a fotògraf ha creat Corriols de Llum, d'on n'és autor d'imatges espectaculars del paisatge i de les muntanyes ripolleses en diferents èpoques de l'any.
 
       
       
La Coral de la Capella de Santa Maria

La Coral de la Capella de Santa Maria de Ripoll compleix 125 anys. Des de la seva fundació l'any 1893 per Mn. Jaume Bofill ha estat una formació coral de prestigi que ofereix concerts en les diades més assenyadales de l'any al monestir de Sta Maria. La trentena de components són dirigits per la professora Teresina Maideu, formada al conservatori del Liceu i Superior de Barcelona. El repertora supera les 300 obres de tots esl estils i èpoques. Els seus concerts han assolit grans èxits en les gires per diferents països del món.
 
       
       
Teresina Maideu
La trajectòria de la ripollesa Teresina Maideu ha estat lligada, sempre, al cant coral. És l'alma mater de dues entitats amb molta trajectòria a la comarca del Ripollès: per una banda, la coral Els Follets i, per l'altra, la coral Capella de Santa Maria que enguany està celebrant els seus 125 anys de vida. Una ripollesa que també ha destacat per l'activisme cultural i en el magisteri
 
       
       
Fundació MAP
Aquesta entitat sense ànim de lucre que treballa per millorar la qualitat de vida de les persones amb discapacitat i els seus familiars, aquest 2017 ha celebrat els seus 50 anys de trajectòria. Actualment la Fundació MAP ofereix diversos serveis com el suport als infants i joves, el suport a la llar o el suport laboral perquè les persones ateses puguin assolir una vida plena i autònoma.