El període de votacions ha finalitzat.
Unió Esportiva Campdevànol
La U.E. Campdevànol va ser fundada, segons els documents consultats, durant la primavera de 1919 per una colla d'amics. El seu terreny de joc era, en aquells moments, el camp de La Farga Casanova. La seva activitat ha perdurat durant un segle, que s'acompleix aquest any, essent un dels clubs de futbol referents a la comarca del Ripollès fins a dia d'avui.
Vots actuals:
60.18% (1380)
       
       
Aina Arxé
Aquesta ripollesa de només 20 anys té una llarga trajectòria en el món de l'hoquei patins. Després de tota una vida lligada al Voltregà, aquest curs ha fet el salt al Benfica portuguès. El seu esforç i empeny l'han portat a l'elit d'aquest esport i gràcies a un bon treball d'equip amb el conjunt osonenc va poder aixecar la Copa d'Europa
Vots actuals:
34.8% (798)
       
       
Jovent Actiu santjoaní
El JAS de Sant Joan de les Abadesses és un grup de jovent que impulsa diferents activitats a la vila. Destaca per dur a terme l'Entrevoltes, els concerts gratuïts a la plaça per la Festa Major, des de ja fa molts anys. Enguany van celebrar també el cinquè Carnaval d'Estiu i fan diverses festes a l'Escorxador durant tot l'any. La festa és sinònim del JAS a Sant Joan.

Vots actuals:
5.02% (115)