El període de votacions ha finalitzat.
GALETES BIRBA
GALETES BIRBA DE CAMPRODON, ha complert 125 anys. Tota una trajectòria a partir d'una elaboració tradicional de galetes i amb l'evolució cap a gustos i tendències dietètiques actuals com la bio. Aquest any ha iniciat un important projecte d'expansió en el mercat internacional.
Vots actuals:
59.21% (376)
       
       
Ripleg
Creada l'any 1988, Ripleg és una empresa dedicada a l'enginyeria, mecanització d'acer, confecció de cablejats elèctrics i muntatge de conjunts que s'adapta a una gran varietat de sectors industrials. Amb unes instal·lacions de 7.000 m2, ofereix un servei integral personalitzat que comprèn des del disseny fins a la fabricació de peces a mida per als clients. Tot això amb la tecnologia més avançada
Vots actuals:
22.2% (141)
       
       
Mecanitzats del Ter
Empresa especialitzada en la mecànica de components de motors d'electroventilació i en la fabricació d'eixos per a motor i altres components metàl·lics per a motors. Ubicada a Sant Joan de les Abadessses té previst ampliar les instal·lacions que té al polígon de Cal Gat, després d'una trajectòria que supera les dues dècades.
Vots actuals:
18.58% (118)