El període de votacions ha finalitzat.
Forn Ca La Carme
El Forn Ca la Carme de Campdevànol compleix 100 anys. i continua amb l'activitat del seu fundador Bartomeu Pascal Corominas, que el va fundar com a Forn de Cal Carola. El seu hereu, Bartomeu Pascal Sadurní, va ampliar el negoci com a botiga de comestibles en sistema d'autoservei.
Actualment l'establiment , ubicat a la plaça de la Mainada, està gestionat per Vicenç Pascal, el net del fundador i la seva família que han ampliat el negoci amb el servei de cafeteria. Els seus productes figuren com a artesanals en fleca, pastisseria i brioxeria. La seva empresa està associada al gremi d'artesans del pa de les comarques gironines.
Vots actuals:
56.68% (4975)
       
       
Fotoprix Ripoll
L'Ariadna ha fet de la seva passió el seu modus de vida. Enamorada de la fotografia, des d'aquesta botiga situada al carrer Sant Pere de Ripoll ofereix un ampli ventall de possibilitats en el món de la fotografia: des de fotografia d'estudi fins a reportatges a l'exterior, combinat amb un ampli ventall de productes relacionats amb aquest món.
Vots actuals:
41.7% (3660)
       
       
FORN ROBIRÓ
Fundat l'any 1904 ,el Forn Robiró de Ribes de Freser és un dels forns artesans amb més volum de producció de Catalunya assegurant la màxima qualitat, un punter en l’elaboració de productes sense gluten i, en definitiva, una referència en el sector. Recentement ha renovat el seu establiment de Ribes de Freser compartint la modernitat de les instal.lacions amb la tradició de producte artesà.
Vots actuals:
1.63% (143)