El període de votacions ha finalitzat.
Amics del Cinema de la Vall de Ribes
Els Amics del cinema de la Vall de Ribes és una associació constituïda l'any 2003 per potenciar el cinema a la Vall de Ribes i activitats culturals. L'associació acosta el cinema i la cultura a l’àmbit rural. Al mateix temps, potencia el Cinema Catalunya de Ribes de Freser com a sala de cinema viva. Una entitat sense ànim de lucre, que també és coorganitzadora del Festival Gollut.
Vots actuals:
66.71% (1717)
       
       
Cercle Filatèlic i Numismàtic de Ripoll
El Cercle Filatèlic i Numismàtic de Ripoll es va crear l’any 1967 com una delegació del “Círculo Filatélico y Numismático de Barcelona”. El seu primer president fou Francisco Pujolar que actualment continua com a soci de l’entitat, amb el carnet número 1. Presidit per Carme Font, en els darrers anys, entre d'altres activitats, ha impulsat l'edició de segells i matasegells amb motius de Ripoll i el Ripollès que han arribat arreu del món. Enguany aquesta entitat ha estat distingida amb la Creu de Sant Jordi de la Generalitat de Catalunya.
Vots actuals:
31.78% (818)
       
       
SAT- Teatre Centre
El SAT-Teatre Centre de Sant Joan de les Abadesses, és el grup de teatre de l'Associació Catòlica de Pares de Família (ACPF) fundat el 1888. Des del 1899 que té la seu al Centre Catòlic, un edifici emblemàtic que acull els esdeveniments culturals més importants que es fan a la localitat. Aquest any amb la finalitat de millorar les instal.lacions s'ha fet una programació extraordinària amb Manu Guix, i Roger Mas, entre d'altres, impulsar el seu projecte teatral en espectacles i formació dels actors.
Vots actuals:
1.52% (39)