El període de votacions ha finalitzat.
Can Jepet
Amb més de 50 anys d’experiència i una llarga tradició familiar, el Restaurant Can Jepet de Setcases ofereix una àmplia oferta gastronòmica. Per una banda, continua essent la típica cuina d’alta muntanya amb les carns de la vall fetes a l’antiga brasa de carbó de llenya. I per altra banda, hi trobem una elaborada cuina tradicional actualitzada.
Vots actuals:
44.64% (354)
       
       
Cafè Canaules
Aquest restaurant situat a la casa Alòs de Ripoll ofereix una cuina de mercat basada en la cuina de muntanya i amb el to de sempre. Elabora els seus plats amb productes de màxima qualitat i apostant per als productors de la comarca o de proximitat. Amb un tracte distès, Cafè Canaules és punt de parada per a molts ripollesos, però també per a molts visitants.
Vots actuals:
33.8% (268)
       
       
Projecte de El drac del Quer
A iniciativa del veí de Vilallonga de Ter, Pere Sau,, s'ha posat en funcionament un petit parc temàtic a la zona del Serrat del Quer. Es basa l'entorn d'una llegenda escrita per josep Miró Ballabriga .El drac surt de la cova cridant i fent fum, dues vegades al dia així com d'altres actractius com la bruixa, la trona i més han convertit el poble en objectiu de visista de molta gent. Pere Sau ha cedit l'us a l'ajuntament i ara treballa per ampliar-lo amb una masia que serà un petit eco-museu i exposició d'eines del camp.
Vots actuals:
21.56% (171)