El període de votacions ha finalitzat.
Fades -Asociació de Famílies de Malalts d'Alzheimer del Ripollès-
FADES és l'Associació de familiars de Malalts d'Alzheimer i d'altres demències del Ripollès. La seva activitat és permanent en la preveció i atenció a les persones afectades per patologies mentals degeneratives. Compten amb el suport de la Fundació Tutelar Ripollès, I també enfoquen el seu treball i activitats per donar suposrt a les famílies dels malalts i el seu entorn social.
Vots actuals:
74.34% (594)
       
       
ASSOCIACIÓ DE VOLUNTARIS DE PROTECCIÓ CIVIL DE RIPOLL
L'Associació de Voluntaris de Protecció Civil, fa més de 30 anys que funciona a Ripoll. Les seves activitats de suport a l'organització d' esdevenimenst amb participació de molta gent, el suport als cossos i forces de seguretat i la seva activitat de'informar a escoles i entitats per prevenir situacions de risc i informar com s'ha d'actar en una emergència són importants. Aquest any 2018 la seva actuació pel cas de nevades, i pluges ha estat decissiva per atendre i rescatar persones i netejar camins que havien quedat tallats
Vots actuals:
15.52% (124)
       
       
CÀRITAS RIPOLL
El seu objectiu principal és donar resposta a les necessitats no ateses per altres serveis siguin de l’àmbit públic o associatiu a través d’ajudes puntuals. L’ajuda sempre es dóna després d’una valoració global de la situació en la qual es troba la persona o la família. Intentem afavorir el desenvolupament i l’autonomia de les persones que acudeixen a aquest servei.
Vots actuals:
10.14% (81)