El període de votacions ha finalitzat.
Núria Guimerà
Doctorada en Medicina per la Universitat de Barcelona i llicenciada en Biotectologia,està treballant a Holanda, a la seu dels Laboratoris Janssen. Des que es va declarar la pandèmia forma part de l’equip que desenvolupa la vacuna de la Covid-19, essent responsable de les tècniques serològiques que contribueixen a la determinació de l’efectivitat de la vacuna.
La Doctora Guimerà, de Ripoll, des del 2008 resideix a Holanda on va començar la seva trajectòria als Països Baixos com a especialista en la investigació sobre el virus del papil·loma humà.
Vots actuals:
71.76% (874)
       
       
PROJECTE DESPERTANT INSTRUMENTS ADORMITS
Despertant instruments adormits és un projecte cultural de recreació dels instruments musicals esculpits a la Portadala del Monestir de Ripoll. Aquesta iniciativa ha estat creada i dirigida pel musicòleg Antoni Madueño, amb el suport de l’Ajuntament de Ripoll i d’altres institucions catalanes El projecte va ser seleccionat pel Consell d’Europa dins el programa d’Europa Creativa per dur a terme concerts , conferències i tallers en eslésies, catedrals i monestirs universitats , museus i llocs emblematics d’Europa amb la col.laboració col.laboració de prestigiosos intèrprets de França. Itàlia i Xipre, acompanyats del cor de la Capella de Santa Maria de Ripoll. La finalitat ésa Aconseguir que la Portalada DE RIPOLL sigui declarada patrimoni de la UNESCO.
Vots actuals:
14.78% (180)
       
       
Joan Vila Simon
Aquest veí de Llanars , és enginyer industrial, empresari , profesor universitari , escriptor i lluitador incansable per assolir una ecomoia sostenible i respectuosa amb el medambient. Ha obtingut nombroses distincions per la seva activitat, tan a Catalunya com a nivell internacional.Autor de diferents llibres, destaca el que ha presentat el 2021 “Economia en el canvi climàtic”
Vots actuals:
13.46% (164)