El període de votacions ha finalitzat.
Espai Art 60
Espai Art60 es configura com un punt de trobada i diàleg entre la pintura, l’escultura i la fotografia contemporània, amb la mirada posada també en altres expressions artístiques. Situat a Sant Joan de les Abadesses, vol ser un mitjà que impulsi la carrera de talents emergents, habitualment fora del circuit de les galeries d’art.
 
       
       
BULLET ESQUÍS
El ripollès Eloi Molas Roca, juntament amb el seu germà Pau i el seu pare Oriol, ha fundat des del garatge de casa seva a Ripoll una nova marca d'esquís: Bullet, que traduït al català significa "bala". "El nostre objectiu era crear un producte molt mimat fet de forma artesanal, però que fos tan resistent com els esquís industrials", explica Molas. Després de tres anys perfeccionant els models i a conseqüència de la demana del producte per part d'altres esquiadors, ara els treuen a la venda.
 
       
       
Obrador Ricolta
Una nova fornada de joves s’ha tornat a instal·lar a Beget i tres d’ells han tornat a fer pa després de 60 anys. L’obrador Ricolta és un repte: obrir una fleca en un poble de 20 habitants. L'obrador s'emmarca en la Cooperativa Ricolta la qual fa una labor de divulgació de l'ecologisme, el medi ambient i l'economia social i solidària.