El període de votacions ha finalitzat.
A partir de les presentacions populars de candidatures, el jurat escollira el premi a una trajectoria el dia de la Gala del Ripollès Liders 2021
Miquel Parés Fàbregas
Fotògraf profesional de Ripoll, actualment jubiilat, ha estat continuador de la tasca i professió del seu pare, Manel Parés,també fotògraf. Miquel Parés ha estat distingit en diferents ocasions en els Premis Lux, uns dels més prestigiosos de fotografía a nivel internacional i ha immortalitzat amb imatges de gran qualitat moltes escenes de la història i tradicions ripolleses. També disposa d’un petit museu fotogràfic iniciat pel seu pare amb més de 300 càmeres de fotografiar i a on , també, hi ha una mica de tot del món de la fotografía.
 
       
       
TXARANGO
L’hivern del 2010, després de gravar una petita maqueta de dues cançons “Vola” i “Nits amb Txarango”, el grup puja per primera vegada als escenaris i estrena la gira “Welcome to Clownia”. Després de 10 anys de rellevant activitat musical amb finalitat solidària els seus components han decidit, l’any 2021 de posar punt i fnal al seu projecte que ha poortar un projecció important de la comarca del Ripollès tant a de Catalunya com també a nivel internacional amb l’organització del festival Clownia a Sant Joan de Les Abadesses sempre amb finalitat de solidaritat social. La covid 19 ha impedit que hagin pogut fer una gira de concerts de comiat.
 
       
       
Montserrat Pujolar Giménez
La ripollesa Montserrat Pujolar i Giménez, és una pianista i compositora de sardanes, professora de batxillerat i bibliotecària. El 2020 va rebre la Creu de Sant Jordi. De les seves sardanes dedicades a la comarca destaquen, entre d’altres:
.Mil anys del Monestir de Ripoll (1978), escrita en versió coral per a ser cantada el dia de la Concentració dels Cors Clavé amb motiu del Mil·lenari del Monestir. Temps a venir, l'instrumentarà per a cobla.
• Ripoll Ciutat Pubilla (2003)
• A Sant Eudald (2004). Dedicada al mil·lenari del patrocini de Sant Eudald a Ripoll. Des d'aleshores, s'interpreta cada any a la sortida de l'Ofici Solemne en la festa del sant.
 
       
       
Francesc Espigolé
L’obra de l’artista de Ripoll Francesc Espigolé bascula coherència i autarquia. i ho fa amb naturalitat , segons explica el crític Eudald Camps.. Espigolé, és un artista dedicat al treball, creatiu fet amb constancia i la discreció. La seva obra està molt ben valorada a nivell internacional. La seva estada a Paris va ser molt fructífera on li va permetre aprofondir en la definició i l’evolució en els seus conceptes i tècniques que l’han convertit en un dels artistes més valorats del Ripollès i de Catalunya. La seva d’Espigolé és present a diferents museus i a col.leccions particulars d’arreu del món.