El període de votacions ha finalitzat.
COMFORSA
Comforsa és Ripollès des del 1652. És una de les empreses que genera més ocupació per al Ripollès i és un dels seus motors econòmics. Després d’anys de pèrdues, el 2019 va obtenir resultats positius sota la nova Direcció de Reca Vidiella i aquest 2021 ha obtingut un benefici de gairebé 1,5M€ de gener i setembre. Això radica l’empresa encara més en el territori.
Vots actuals:
51.91% (2043)
       
       
EMBOTITS LAPEDRA
Amb més de 90 anys d’història i tres generacions de la familia, Embotits Lapedra és una empresa familiar ubicada a Sant Pau de Segúries, a la Vall de Camprodon (Ripollès). Fundada l’any 1930 per l’avi dels actuals propietaris, persones, t de la mateixa família, la tercera generació. Ens dediquem a l’elaboració d’embotits artesans, típics de la nostra zona del Pirineu. Oferim productes cuits i curats, tots lliures de gluten. Elaborats amb carn de primera qualitat i producte de proximitat. Fem servir els mínims conservants. La marca Lapedra és de les més ben considerades dins el sector dels embotits del Pirineu.
Vots actuals:
28.79% (1133)
       
       
Embotits L'ESQUIADOR
Embotits l’Esquiador de Ripoll, compte amb una trajectòria de tres generacions en elaboradors d’embotits artesans. El seu fundador l’avi Florenci, provinent de Banyoles la va crear a Ripoll l’any 1942. Es consideren hereus de conservar una tradició de gairebé 80 anys i lluiten cada dia amb entusiasme per conservar-la i millorar-la. La famíla Font afirma que treballa fent el que els agrada i al mateix temps que ho considera un privilegi, per a ells també és una responsabilitat.
Vots actuals:
19.31% (760)