El període de votacions ha finalitzat.
Associació de Pedrenyalers i Trabucaires de Ripoll
L’Associació de Pedranyalers i Trabucaires de Ripoll té 11 anys de trajectòria. La finalitat de l’entitat, a més de celebrar festes galejant, (disparant salves,) amb les seves armes, també és la reivindicar una de les activitats que ha marcat la historia industrial de Ripoll com ha estat la fabricació d’armes de foc. Les armes de Ripoll són considerades de les de més valor en concepte històric. També aquesta entitat vincula les seves sortides en promoure i immortalitzar fets de la historia de Catalunya.
Vots actuals:
50.26% (27892)
       
       
ASSOCIACIÓ CAMPDEVÀNOL CULTURA I COMPROMÍS
La recentment creada Associació Campdevànol Cultura i Compromís ha consolidat un gran projecte per revitalitzar el municipi, i ho ha fet amb una gran acció: Amb la participació de voluntaris , encapçalats pel president,de l’entitat, l’artista Evel.lí Adam, ha rehabilitat la torre modernista del Mossèn Tor de l'any 1908 que aquest any 2021 ja és una realitat,, Campdevànol disposa d’un magnífic centre cultural a disposició dels campdevanolencs i visitants. I que revaloritza, sens dubte, el patrimoni arquitectònic de la població.
Vots actuals:
49.37% (27396)
       
       
Associació Voluntaris Protecció Civil de Ripoll
L’Associació de Voluntaris de Protecció civil de Ripoll durant l’any 2021 ha estat més activa que mai. La seva aportació, sempre de manera altruista, en l’aplicació de les mesures de Prevenció de la covid 19 en els mercats, actes populars, controls en els punts de vacunació, controls en les proves esportives i tantes altres accions, sempre han comptat amb aquest col.lectiu amb l’únic proposit de col.laborar voluntàriament a favor del serveis del ciutadà.
Vots actuals:
0.37% (205)