El període de votacions ha finalitzat.
Restaurant- Fonda Can Costas d'Ogassa
Can Costas d’Ogassa té els orígens a l’any 1880 fent el servei d’hostal i restaurant. A l’any 1961 va ser la familia Aulinas que va asumir la gestió de l’establiment ampliant els seus serveis a Fonda que encara fa avui en dia. Al front del negoci hi ha en Xavier Aulinas, que va agafar el relleu dels seus pares i promou la cuina tradicional catalana amb els seus plats amb producte de qualitat i proximitat. Can Costas actualmente és el gran centre d’activitat social i d’atracció de visitants a Ogassa. Com acció complemenatria al restaurant, Xavier Aulinas va editar un llibre on hi ha totes les cases del municipi amb la finalitat que quedin a la memoria de la història del poble miner.
Vots actuals:
58.26% (448)
       
       
Familia Costejà-Hotel Camprodon
L’Hotel Camprodon és un hotel de gestió familiar que data de l’any 1914. D’origen modernista, l’hotel ha estat actualitzat en diverses ocasions i avui és un hotel actual, amb totes les comoditats i serveis, on es respira la història i el romanticisme de principis de segle XX en tots els racons.
La gestió de l’establiment des de fa més de 40 anys és a càrrec de la familia Costejà que a més de dinamitzar aquesta establiment amb evidents valors arquitectònics i històrics és a punt de reobrir un altre hotel a a la vila com és l’antiga Fonda Sayola, ara reconvertida en hotel.
Vots actuals:
26.4% (203)
       
       
Familia de Jaume Gil Mayolas
Aquesta familia està molt vinculada a la comarca per la seva contribució al turisme del Ripollès amb la cessió a ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya d’una notable mostra de material d’esquí, fruit de la passió de Jaume Gil, gran aficionat al món de la neu i de la muntanya.
Amb tot aquest material s’ha instal.lat una mostra inaugurada el setembre i exposada a la Vall de Núria, en forma d’exposició i amb el títol de “Memòries de neu, col.leció Jaume Gil Mayolas. Entre d’altres elements i material , compte amb esquís des de l’any 1890 al 2018. La presentació també acull elements ineractius i vincula la historia de l’esquí amb Vall de Núria.
Vots actuals:
15.34% (118)